Mål

Adil Advokater er Danmarks eneste advokatkontor med det erklærede mål at medvirke til at skabe ret og bygge bro mellem kulturer.

 

[dropcap color=””]V[/dropcap]i er danske advokater, der med baggrund i den muslimske tro og kultur er specialister i at håndtere sager, hvor en af parterne har en ikke-vestlig baggrund. Vi kender og forstår forskellighederne og har derfor en naturlig mulighed for at løse konflikterne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

[dropcap color=””]S[/dropcap]om mange andre rådgiver vi organisationer, virksomheder og privatpersoner og fungerer dermed som et almindeligt dansk advokatkontor med klientens interesser i fokus. Men vi gør mere end det. Vi bygger også juridisk bro mellem kulturer og trosretninger.

[dropcap color=””]D[/dropcap]et betyder, at vi på den ene side kan sætte os ind i de udfordringer en privatperson med en anden etnisk baggrund end dansk kan have eller kan komme ud for. På den anden side har vi også indsigt i og særlige forudsætninger for at rådgive en dansk virksomhed, som har brug for viden om retsforhold, særlige normer og værdier i eksempelvis Mellemøsten og Indien – eller den udenlandske virksomhed, som ønsker rådgivning om dansk ret.

[dropcap color=””]H[/dropcap]os os møder du skarpe jurister, som fokuserer på menneskelige aspekter og tilstræber, at vores rådgivning bliver til en værdifuld ressource for klienten. Det er vores vision, at vores klienter uanset race, tro, køn, alder, handicap, oprindelse eller anden forskellighed, skal opleve at blive mødt med en fair juridisk behandling – uden at skulle betale uforholdsmæssige priser.